Familie en vrienden

Een nieuwe bewoner komt bij ons nooit alleen. Er bestaat om hem of haar heen vaak een belangrijke kring van liefdevolle naasten. En die ontvangen we met dezelfde hartelijke, open armen. Want als mantelzorger bent u niet alleen onmisbaar in het afstemmen van onze persoonlijke zorg. U bent vooral deel van elkaars leven. En daarom zijn we net zo zuinig op u.

Ruimte om samen verder te gaan

Als mantelzorger heeft u tijdens de vaak intensieve zorg voor uw partner of familielid een belangrijke plek ingenomen. Het moment waarop thuis wonen niet meer gaat kan dan ook erg verdrietig zijn. In verpleeghuis Leythenrode zorgen we ervoor dat die gezamenlijke band niet hoeft te veranderen. U krijgt volop de ruimte uw dagelijks leven samen zoveel mogelijk voort te zetten. De rol die u daarin speelt, kunt u helemaal zelf kiezen. Niets hoeft, maar er kan en mag veel. Van samen fietsen tot verjaardagen vieren of naar muziekmiddagen. En als iets nog niet kan, zoeken we samen naar mogelijkheden zodat het wel kan. We zijn sterren in het meedenken.

Aandacht en zorg voor u

Dat mantelzorgers belangrijk zijn in de leefwereld van onze bewoners weten we als geen ander. Net als in het maken van een plan voor onze persoonlijke zorg. U kent uw partner, familielid of vriend toch het best. En daarom is er ook altijd aandacht voor u. Bijvoorbeeld op het lastige moment van verhuizen. Of het zoeken van een evenwicht met de nieuwe situatie. U vindt bij ons een luisterend oor, maar ook informatie over bijvoorbeeld avonden met lotgenoten.

“Zowel van de arts als van het team heb ik zoveel steun ervaren.
Wat een bijzondere medewerkers” Dochter van een bewoonster
Dochter van een bewoonster
  • Liefdevolle zorg met aandacht voor uw verhaal
  • Verrassend veel te doen en te beleven
  • Zelfstandigheid en eigen keuzes zijn onze leidraad
  • Nieuwbouwplannen

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over wonen in Leythenrode kunt u gerust contact met ons opnemen. Wilt u zelf een kijkje nemen? Even sfeer komen proeven in Leythenrode? Wij ontvangen u graag! 

Vragen over zorg of een rondleiding?

Bel met onze medewerkers van zorgbemiddeling: 071 581 7921 of regel direct via onze website:

Adres

Verpleeghuis Leythenrode
Hoogmadeseweg 55
2351 CP Leiderdorp

Telefoonnummer

Route