We vinden het enorm belangrijk dat onze collega’s iedere dag gezond en vol energie naar het werk komen en hun werk met plezier doen! We helpen onze collega’s om stil te staan bij een goede balans met verschillende activiteiten.

Werken aan jezelf

Tijdens deze week kunnen collega’s verschillende workshops volgen. Hoe kan je bijvoorbeeld op zoek gaan naar een betere balans en hoe kan je beter voor jezelf zorgen? Ook kan het verhelderend zijn om met een psycholoog te praten over een werkgerelateerd issue. Een speeddate met een psycholoog van een externe organisatie kan ook deze week.

Ontspanning

Voor wat ontspanning is er op dinsdag en donderdag een ‘broodje wandelstok’ te koop. Een heerlijk pistoletje, die makkelijk is mee te nemen tijdens een wandeling in de lunch. Ook kunnen collega’s even een kwartiertje ontspannen. Even helemaal weg zijn van de werkplek door een stoelmassage. Ontspanning, soepele spieren en een energieboost! Het wachten op een kop koffie is het perfecte oplaadmoment. Doe bijvoorbeeld eens een ademhalingsoefening:

  • Adem 3 seconden in
  • Houd je adem 3 seconden vast
  • Blaas 7 seconden uit

Stoelmassage