Ivo van de Klei vertelde over de hoogte- en dieptepunten van onze reis op weg naar een nieuw Leythenrode en bedankte de harde inzet van alle betrokkenen. Bob Reidsma, voorzitter cliëntenraad, nam ons mee in het verloop van de bouw tot nu toe. Hij benoemde bewoner Marianne de Vette, ook lid van de cliëntenraad, als toezichthouder op de bouw. Zij ontving hiervoor een bouwhelm uit zijn handen. Burgemeester Driessen bewonderde het lef dat Alrijne laat zien met de bouw van nieuw Leythenrode, een plek waar onze bewoners veel licht en groen gaan ervaren. Burgemeester Driessen: “Hulde dat Alrijne dit aandurft.”

 

Na het startsein stond voor alle aanwezigen en de bewoners een hapje en een drankje klaar om met elkaar te proosten op dit avontuur. Bewoners die niet op de bouwplaats aanwezig konden zijn, hebben meegekeken met de beelden die in elke woonkamer van Leythenrode werden uitgezonden.

De bewoners, familie, medewerkers en alle anderen die betrokken zijn bij Leythenrode zijn ontzettend blij dat de bouw nu echt gaat beginnen!