Feestelijke receptie

Het gouden PREZO keurmerk is hét kwaliteitskeurmerk voor verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap. Nicolien van den Berg, directeur/bestuurder van kwaliteitsinstituut Perspekt, overhandigde het keurmerk tijdens de feestelijke receptie aan Ron Treffers, voorzitter raad van bestuur Alrijne Zorggroep, en Birgitta Weimar, locatiemanager van verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn.

Nicolien van den Berg licht de toekenning van het gouden PREZO keurmerk toe: “Bij een audit kijken we onder andere naar de balans tussen het opvolgen van regels en het creëren van welzijn. Leythenrode heeft een prachtig eindrapport met veel complimenten. In het verpleeghuis is oog voor de wensen van de cliënten, hun welzijn staat voorop. De medewerkers werken hier heel hard voor.”

Veel lof

Ook de heer Reidsma, lid van de cliëntenraad van het verpleeghuis, feliciteerde medewerkers van Leythenrode in zijn toespraak met deze erkenning. Tot slot nam de heer Marijt, cliënt, het woord. In zijn speech gaf hij de medewerkers alle lof: “Ik heb het hier naar mijn zin. Het eten is voortreffelijk en ik word fantastisch geholpen.”