Wie Leythenrode zegt, zegt activiteiten. Er is bij ons dan ook verrassend veel te doen en te beleven. En actief blijven is gezond, leuk en maakt de dag waardevol. Samen dingen doen is ook fijn. Dus ook uw partner of familie is welkom. Wilt u weten wat er te doen is deze week in Leythenrode? Bekijk dan onze agenda hieronder, de maandelijkse Nieuwsbrief of stap eens binnen bij het Uitbureau op de begane grond.

Activiteiten van het Uitbureau

Een dag met een fijne invulling en met activiteiten die passen bij wie u bent. Of die misschien wel een nieuw talent in u naar boven halen. Dát is waar we in Leythenrode graag voor zorgen. Ons Uitbureau zorgt er daarbij voor dat er genoeg is om uit te kiezen. Van wekelijkse gratis activiteiten als de sprookjesgroep tot de bloemenquiz en de Pyramideavond. En de bijzondere evenementen zoals de Modeshow of de Vakantieweek in eigen huis die meerdere dagen duurt.

Uitstapjes en de verenigingen

Het Uitbureau onderhoudt ook een actief verenigingsleven. U kunt tegen betaald lidmaatschap deelnemen aan een of meerdere verenigingen. Net als thuis dus. Van de Bakactiviteit tot de Wandelclub. Meer informatie vindt u in de folder van het Uitbureau of bij een van de medewerkers. Voor de uitstapjes kunt u zich los inschrijven. Ga mee naar de Keukenhof, dierentuin of koffiedrinken in het park.

Met mantelzorgers en vrijwilligers

Als partner en familie bent u net zo welkom bij evenementen en uitjes. Niets is toch leuker dan sámen iets beleven? Zo blijft u deel van elkaars leven. Naast alle mantelzorgers zijn onze vrijwilligers van onschatbare waarde bij al onze activiteiten. Zij ondersteunen de Uitbureaumedewerkers en zijn een helpende hand en luisterend oor waar dat nodig is. En natuurlijk de basis voor de gezellige sfeer in Leythenrode. Ook aan de slag als vrijwilliger bij ons? Kijk dan op de pagina Vrijwilligerswerk.

"Mijn moeder koos speciaal voor Leythenrode,
De activiteiten gaven de doorslag." Dochter van een bewoonster op de De Leede
Dochter van een bewoonster op de De Leede
  • Liefdevolle zorg met aandacht voor uw verhaal
  • Verrassend veel te doen en te beleven
  • Zelfstandigheid, vrijheid en eigen keuzes staan centraal

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over wonen in Oudshoorn kunt u gerust contact met ons opnemen. Wilt u zelf een kijkje nemen? Even sfeer komen proeven in Oudshoorn? Wij ontvangen u graag! 

Vragen over zorg of een rondleiding?

Bel met onze medewerkers van zorgbemiddeling: 0172 467 436 of regel direct via onze website:

Adres

Verpleeghuis Oudshoorn
Henry Dunantweg 21
2402 NM Alphen aan den Rijn

Advies navigatie: Meteoorlaan 4  

Telefoonnummer

Route