Activiteiten

Wie Leythenrode zegt, zegt activiteiten. Er is bij ons dan ook verrassend veel te doen en te beleven. En actief blijven is gezond, leuk en maakt de dag waardevol. Samen dingen doen is ook fijn. Dus ook uw partner of familie is welkom. Wilt u weten wat er te doen is deze week in Leythenrode? Bekijk dan onze agenda hieronder, de nieuwsbrief of stap eens binnen bij het Uitbureau op de begane grond.

Activiteiten van het Uitbureau

Een dag met een fijne invulling en met activiteiten die passen bij wie u bent. Of die misschien wel een nieuw talent in u naar boven halen. Dát is waar we in Leythenrode graag voor zorgen. Ons Uitbureau zorgt er daarbij voor dat er genoeg is om uit te kiezen. Van wekelijkse gratis activiteiten zoals het vrijdagmiddag café (o.a. spelletjes/klaverjassen) en livemuziek op de woensdagavond tot de wekelijkse Pyramidemiddag (o.a. bingo) op donderdag. Daarnaast zijn er bijzondere evenementen zoals het Smartlappenfestival of de Vakantieweek in eigen huis die meerdere dagen duurt.

Uitstapjes en de verenigingen

Het Uitbureau onderhoudt ook een actief verenigingsleven. U kunt tegen betaald lidmaatschap deelnemen aan een of meerdere verenigingen. Net als thuis dus. Van de Schilder-/Tekenactiviteit tot de Wandelclub. Meer informatie vindt u in de folder van het Uitbureau of bij een van de medewerkers. Voor de uitstapjes kunt u zich los inschrijven. Ga mee naar de Keukenhof, het strand of koffiedrinken in het park.

Met mantelzorgers en vrijwilligers

Als partner en familie bent u net zo welkom bij evenementen en uitjes. Niets is toch leuker dan sámen iets beleven? Zo blijft u deel van elkaars leven. Naast alle mantelzorgers zijn onze vrijwilligers van onschatbare waarde bij al onze activiteiten. Zij ondersteunen de Uitbureaumedewerkers en zijn een helpende hand en luisterend oor waar dat nodig is. En natuurlijk de basis voor de gezellige sfeer in Leythenrode. Ook aan de slag als vrijwilliger bij ons? Kijk dan op de pagina Vrijwilligerswerk.

Nieuwsbrieven Uitbureau

Kijk op de pagina Nieuwsbrieven Uitbureau voor alle nieuwsbrieven. 

"Mijn moeder koos speciaal voor Leythenrode,
De activiteiten gaven de doorslag." Dochter van een bewoonster op de De Leede
Dochter van een bewoonster op de De Leede
  • Liefdevolle zorg met aandacht voor uw verhaal
  • Verrassend veel te doen en te beleven
  • Zelfstandigheid en eigen keuzes zijn onze leidraad
  • Nieuwbouwplannen

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over wonen in Leythenrode kunt u gerust contact met ons opnemen. Wilt u zelf een kijkje nemen? Even sfeer komen proeven in Leythenrode? Wij ontvangen u graag! 

Vragen over zorg of een rondleiding?

Bel met onze medewerkers van zorgbemiddeling: 071 581 7921 of regel direct via onze website:

Adres

Verpleeghuis Leythenrode
Hoogmadeseweg 55
2351 CP Leiderdorp

Telefoonnummer

Route