Wonen in Leythenrode

Als zelfstandig wonen niet meer gaat, door bijvoorbeeld dementie, kan de stap naar een verpleeghuis groot zijn. In Verpleeghuis Leythenrode begrijpen wij dit. Wij bieden daarom niet alleen zo prettig mogelijk wonen aan, maar ook zorg met oprechte aandacht. Aandacht voor wie u bent en waar u van houdt. Samen kiezen we voor de zorg die bij u past, maar ook voor een zo fijn mogelijke invulling van de dag. Want alleen dan voelt u zich zo snel mogelijk thuis bij ons.   

Eigen keuzes en regie

Bewoners die zoveel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken, zijn gelukkiger, weten we. Dit is de basis van onze visie op persoonlijke woonzorg. Samen met u, uw partner en uw familie leren we u zo goed mogelijk kennen. Zo maken we onze zorg en begeleiding zo persoonlijk mogelijk. U kunt zelf keuzes maken in bijvoorbeeld de zorg en de daginvulling. Want iedereen is weer anders, toch? Lees meer over de activiteiten.

Partner en familie zijn belangrijk

De belangrijke personen om u heen zijn altijd welkom. Van uw partner of kinderen tot familie en vrienden. U maakt immers deel uit van elkaars leven. En dit houden we graag zo voor u, want die band met hen maakt de dag extra de moeite waard. We nemen de zorg voor u niet van hen weg, maar laten deze aanvullend hierop zijn. We denken hierbij graag mee in de mogelijkheden en laten iedereen zoveel mogelijk in zijn waarde. Lees meer over mantelzorgers.

Nieuwbouw Leythenrode

Om onze bewoners een prettig, maar ook toekomstbestendig huis te kunnen bieden, is er een besluit genomen voor de realisatie van een nieuw gebouw. Deze nieuwbouw wordt in fases uitgevoerd en ondersteunt de keuzevrijheid van de bewoners maximaal. Zo kan het huis nog beter aansluiten op de leefgewoontes en wensen van iedereen. Door te kiezen voor de woonvorm kleinschalig wonen, wordt ook privacy en rust gecreëerd. We houden u graag op de hoogte van het nieuws rond de nieuwbouw via onze pagina Nieuwbouw 2023.

Indicatie voor verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg valt onder de Wlz (Wet langdurige zorg). Dit betekent dat u hiervoor een indicatie nodig heeft van het Centrum Indicatiestelling (CIZ). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers van Zorgbemiddeling. Zij beantwoorden graag al uw vragen.  

Informatiemap

“Wij zijn als familie enorm geraakt door de betekenisvolle wijze van zorg en ondersteuning in haar laatste week”
Schoonzoon van een bewoonster
Schoonzoon van een bewoonster
  • Liefdevolle zorg met aandacht voor uw verhaal
  • Verrassend veel te doen en te beleven
  • Zelfstandigheid en eigen keuzes zijn onze leidraad
  • Nieuwbouwplannen

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over wonen in Leythenrode kunt u gerust contact met ons opnemen. Wilt u zelf een kijkje nemen? Even sfeer komen proeven in Leythenrode? Wij ontvangen u graag! 

Vragen over zorg of een rondleiding?

Bel met onze medewerkers van zorgbemiddeling: 071 581 7921 of regel direct via onze website:

Adres

Verpleeghuis Leythenrode
Hoogmadeseweg 55
2351 CP Leiderdorp

Telefoonnummer

Route